Om Gjenbrukshjerte

Jeg heter Emilie, er 26 år og driver nettbutikken Gjenbrukshjerte. 
I hverdagen jobber jeg i barnehage, og går bachelor-utdanning for å bli barnehagelærer. 

Jeg har erfart at barna vokser ut av klærne, nesten før du får kledd på de. Så sitter du igjen med nesten nytt tøy som er like fint, mens du må kjøpe nytt og større.

Ut fra disse observasjonene fikk jeg ideen til å starte nettbutikken Gjenbrukshjerte. En nettbutikk med pent brukt baby/barnetøy som også tenker på miljøet!  

Ofte trenger dere et sett med klær hjemme og et til barnehagen, et til bestemor og bestefar og et til å ha på hytta?!  Det blir fort mye penger!  Med gode priser i nettbutikken ønsker jeg at alle kan kle barna sine i fine og moderne klær som kan representere barnets interesser og familiens verdier.

Produksjon av nye klær avgir et gigantisk fotavtrykk på miljøet, og derfor bør vi gjenbruke barnetøy. Jeg bruker i tillegg miljøvennlige og resirkulerte pappesker, og vi henter inn tøy fra givere med elbil. 

Når jeg får tøyet inn, blir det vasket/tørket og strøket. Jeg tar jeg bilder av hvert eneste plagg, og legger det ut på nettet. Tøyet henger på rent lager til det pakkes og sendes til deg.      

Dette er mitt lille forsøk på å gjøre verden litt grønnere og litt bedre for alle. 

Jeg ønsker deg god handling, og håper du blir fornøyd.